Home > Vestigingen > Rotterdam xxl megastore

 
framemaat
axa
garantie

ROTTERDAM XXL MEGASTORE

 

1e en 2e kerstdag gesloten

 

Rotterdam iedere zondag geopend! en vrijdag koopavond tot 21.00u Nu zaterdag open tot 17.00u

Rotterdam Fietsboulevard XXL Megastore, Mega Bike aan het Oostplein in Rotterdam nu 2.500 m2 fietsen en accessoires!

!!!gespecialiseerd en premium dealer van het beste merk op het gebied van elektrische mobiliteit "Sparta"!!!

Daarnaast vind u hier een ruim aanbod van het merk "BBB" fietsaccesoires en een groot assortiment Race en ATB's plus een enorm assortiment vouwfietsen!

 

  • Mega Bike Rotterdam, met 2.500 m2 de grootste fietsboulevard van Nederland, gevestigd aan het Oostplein, vlakbij Tropicana en het Havenziekenhuis.

    De XXL Megastore, met duizenden maar dan ook duizenden fietsen! Hier vind U alles op het gebied van fietsen & accessoires in allerlei soorten en maten van alle bekende topmerken!!! 
    Kinderfietsen, Electrische fietsen, Stuntfietsen, Stadsfietsen, Mountainbike-Atb's, Racefietsen, Vouwfietsen, Oma-Opafietsen, Moederfietsen, Hybride-Trackingfietsen, Gebruikte fietsen etc. etc..

De gebruikte fietsen & lakschade afdeling van Mega Bike is Uniek, u vind hier een keuze uit 150 top occasions en lakschadefietsen van 50 euro tot 700 euro, een bezoek meer dan waard, allemaal rijklaar en vaak met garantie. U kunt deze afdeling telefonisch bereiken telefoon 010-4253412 


Bezoek nu de "Mega Bike Fietsboulevard" te Rotterdam de grootste fietsbelevenis van Nederland!!! Kom snel kijken en ervaar de enorme keuze.....

 

 

verzekeringen
fietsplan
bannerx

banner

download
vragen